tiistai 14. helmikuuta 2017

Tassuista ja turkista

Jahas... Tulehdus tassuissa. Suurin syypää on luonnollisesti joku tulehdus, mutta sieltä löytyi pikkiriikkinen määrä hiivaakin. Tässä rupeaa miettimään, että mitä vaivoja meillä ei ole ennen Jaffan 1. syntymäpäivää (10.3). Pissatulehduksen, kynsien repeämiset ja tulehdukset seulotaan läpi näköjään hyvissä ajoin. Onneksi otin vakuutuksen!

Ihmeteltiin siis, kun Jaffa nuolee ja jyrsii etutassujen varpaan- ja anturan välejä todella usein. Useita kertoja päivässä. Sitten kun sinne kurkattiin niin punertava karva. Korvat on kunnossa (ei hiivaa siellä).

Eläinlääkäri arveli, että tämä jatkuva kosteus (ja ehkä tiesuola) on syypää. Pidän kuitenkin tassujen karvat lyhyenä. Rapakeleillä (täällä Turussa ei tunnu muita talvikelejä olevan) huuhtelen ja kuivaan tassut päivittäin, joten hieman kummastuttaa, että tällaista pukkaa. Noh, totuus on tarua ihmeellisempää vai miten sitä sanotaan... Katsotaan miten käy, saatiin tököttiä tassuihin ja jäätävä kauluri päähän. Jos jotain positiivista, niin tassujen kosketusharjoituksia tulee nyt sitten runsaasti tehtyä. Jaffa ei todellakaan pidä siitä, että arvon herran tassuja hipelöidään. Kynsiäksidentistä jäi ilmeisesti ikävä mielikuva päähän. Pitää saada taas positiivisempi mielikuva rakennettua.

Vielä takkukausi-päivitystä sen verran, ettei tarvi hetkeen sitä stressata nimittäin meidän pojalta lähti karvat! Omaa silmää kyllä miellyttää tällainen virtaviivaisempi malli.




Hymy on herkässä

Jäätävän kokonen kauluri Beastyllä, kerran pienemmissä malleissa sai nuoltua tassuja.


Toivotaan nyt, että tilanne palautuisi normaaliksi mahdollisimman nopeasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti